Dimitrissx --- soudri


Τέλος λοιπόν σχολικής χρονιάς 2012 - 2013

Καλή τύχη, Καλή επιτυχία στις εξετάσεις,
Καλή πρόοδο!




Αφαίρεσα τις μεταφράσεις, γιατί τελείωσε η βασιλεία τους για φέτος. Του χρόνου , πάλι. Και σε όλους σας, καλή συνέχεια.. Κι εγώ μένω προς το παρόν με τα γραπτά σας που είναι μια διαφορετική και ιδιαίτερη επικοινωνία μας, μια συνάντηση νοερή. Εις το επανιδείν, λοιπόν.

Ισχύει η προτροπή μου να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε, κυρίως τη σελίδα Oligarxia vs Dhmokratia.
Θα περίμενα ας πούμε με ενδιαφέρον τη γνώμη του Δημήτρη, ή του Γιώργου, τώρα. Αν βλέπουν μια άλλη διατύπωση η Ελευθερία η Σοφία, μια πιο εκτεταμένη η Γεωργία. Αν εκφράσουν τη γνώμη τους τώρα, στο κλείσιμο της χρονιάς όσοι δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν στη διάρκειά της.
Όπως και να είναι Καλή μας συνέχεια.


Βλέπετε τις μεταφράσεις στις σελίδες: Exams 2013 - Xenophon
Exams 2013 Thucydides
Exams Thucydides 2


Προσοχή στο εργαλείο που μας επιτρέπει να βλέπουμε όλη την οθόνη, στο κάτω μέρος της σελίδας. Να το χρησιμοποιήσετε, γιατί κάποια κείμενα εκτείνονται " σε πλάτος" περισσότερο από άλλα..

και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Mia selida gia erwtiseis

Εύχομαι, έστω και καθυστερημένα, να σας χρησιμεύσουν.












  • Καλημέρα σε όλους, Καλό Σαββατοκύριακο. Εύχομαι να σας ενδιαφέρει το θέμα στη σελίδα Gynaikes kai polemos

και να έχουμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Μαρίνα , αν δουλέψετε μαζί, χρησιμοποιείστε καλύτερα τους κωδικούς του Γρηγόρη..)



  • Χαρηκα τα σχόλια στο κάτι όμορφο (αν και προβληματίστηκα με τη μυστηριώδη γραμματοσειρά!!. Gewrgiafou, αυτό με "μάγεψε"και μένα . Ντία πάντα μια άλλη ματιά..:--)







  • Μια αφιέρωση, με αφορμή την αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας..: (Καλύτερα "κατεβάστε "το να το δείτε στον δικό σας υπολογιστή)
Kati omorfo



TOLIARDIT:XAXAXAXAXAXAXA ΤΙΣ ΒΡHΚΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ 2 ΧΑΧΑΧΑ ;)

TOLIARDIT: EIMAI O ΑΡΝΤΙΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Απαντήστε παρακαλώ όλοι στη μικρή μας δημοσκόπηση για το Κλειστό - ή- Ανοιχτό (wiki) που σας έχω ταχυδρομήσει.
και επίσης στο 1ο ερωτηματολόγιο .(αν το προσπαθήσατε και κάτι σας δυσκολεύει, δεν καταλαβαίνετε πολύ καλά, κάνετε ό, τι μπορείτε και το ξανασυζητάμε. Γι αυτό θα δώσω επιλογή να το κλείνετε με όσες ερωτήσεις μπορέσατε..
Και στο 2-3 ερωτηματολόγιο, "τι έμεινε από το κείμενό μας" και αξιολόγηση της δουλειάς μας)



  • Ερώτηση: Πηγαίνετε στη σελίδα Thucidedes και ανοίξτε το έγγραφο. Δείτε τις εικονίτσες και το κείμενο. Αποθηκεύσετε το έγγραφο στο δικό σας υπολογιστή, βάλτε την κάθε εικονίτσα σε όποιο σημείο του κειμένου νομίζετε, και μετά ανεβάστε το δικό σας (εικονογραφημένο) κείμενο στη σελίδα, ή κάνετε εκτύπωση και φέρτε το το δικό σας κείμενο στο σχολείο να το δούμε στην τάξη.Για να ανεβάσετε το έγγραφό σας όταν θα είστε στο edit θα πάτε στην επιλογή file, και μετά upload files..
  • Ελπίζω να βρείτε τη δραστηριότητα ευχάριστη. Καλή επιτυχία!

  • Μπορείτε να δουλέψετε ανά δύο ή περισσότεροι..








Ερώτηση: Βλέπε στις σελίδες Αντηχήσεις I και Αντηχήσεις ΙΙ



ωραίες απαντήσεις! (να το πω!)

Σας στέλνω με το μέιλ του wiki μία δημοσκόπηση για το θέμα κλειστό - ανοιχτό wiki. Τώρα που κάποιοι γράψατε ή είδατε τους άλλους να γράφουν τι σκέφτεστε για το θέμα. Θα απαντήσετε ηλεκτρονικά με ένα Ναι ή ένα Όχι. Ας το δοκιμάσουμε.

Μπορείτε για άμεση επικοινωνία να χρησιμοποείτε το discussion, κουμπί πάνω δεξιά δίπλα στο Edit. Μπορεί να εξυπηρετήσει όπως το chat που μας δώρισε ο Ντία και το οποίο ίσως το ξαναβάλουμε , κατόπιν συζήτησης , αν υπάρξει συμφωνία.






Ευχαριστούμε το Δημήτρη για το όμορφο ρολόι. Χτυπά τα λεπτά σαν μουσική και μας προειδοποιεί γλυκά για το χρόνο που περνάει.

Αν έχετε μήνυμα στο ταχυδρομείο σας μη διστάζετε να το ανοίξετε. Μόνο τα μέλη μπορούν να σας στείλουν μέιλ και να επικοινωνήσουν .

(Επίσης όποιος δεν θυμάται τον κωδικό του μπορεί να κάνει αίτηση( join) και θα αποδεχτώ την αίτηση ως οργανωτής και δημιουργός του wiki, αφού στη αίτηση συστηθεί .)**

Αφού κάνετε join in και σας κάνω μέλη θα μπορείτε να μπείτε στο wiki και μπορείτε να πάτε επάνω δεξιά στο όνομά σας και να πατήσετε το κουμπί settings αλλάζοντας με edit (επεξεργασία) το όνομα, password profil και ό, τι άλλο θέλετε.
Επίσης δεξιά στο pages and files μπορείτε να ανοίξετε δική σας σελίδα. (New Page)

Εφόσον είστε πια μέλη μπαίνετε με sign in.

EDIT SAVE τα κλειδιά του wiki

Να απαντήσετε την ερώτηση στο discussion, που βρίσκεται πάνω δεξιά σε αυτή τη σελίδα , δίπλα από το κουμπί edit.

Αλλιώς, καλύτερα- προτιμότερο, αφού πατήσετε edit γράψτε σε αυτήν τη σελίδα σαν σε απλό έγγραφο word και μην ξεχάσετε να κάνετε save στο τέλος.Thucidedes